Pre-workout supplementen

Pre-workout-supplementen

Beste Fitshapers,

Vandaag gaan we het eens hebben over onze pre-workout supplementen. Vaak denken sporters dat alleen echte fitness fanaten gebruik maken van een pre-workout maar wij hebben ze voor elke sporter in ons assortiment.

Het nut van een pre-workout supplement

Het kan zijn dat je een zware dag op werk hebt gehad en je eigenlijk iets te moe bent om nog te sporten. Je motivatie is ver te zoeken en je hebt ook geen concentratie tijdens het trainen. Dan is een pre-workout een heel goed en effectief supplement. Je houdt net wat meer focus en concentratie en het geeft je net even wat meer kracht en die ‘boost’ voor wat extra energie.

Het stelt je in staat om net wat harder te trainen, de laatste sprintjes of reps eruit te persen en gedurende je training om geconcentreerd te zijn.

Tijdens een training zijn deze 3 aspecten dan ook heel belangrijk. Kracht, Energie, Focus (en die extra boost). Vaak als je een heftige pre-workout neemt dan begint je lichaam te tintelen maar bij onze supplementen gebeurt dat niet. Bij ons is het op natuurlijke basis en de juiste effecten.

Waar moet je op letten bij een (goede) preworkout?

De alledaagse gebruiker zal wellicht niet thuis zijn in de ingrediënten van preworkouts. Daarom zullen wij kort toelichten welke ingrediënten een ‘goede’ pre-workout vormen. Heel veel pre-workouts bevatten stoffen die niet per definitie bewezen effectief zijn, of wel effectief zijn maar te weinig werkzame stof bevatten.

GUARANA

Als je gaat trainen wil je lekker hard gaan en niet snel vermoeiend raken. Dat is natuurlijk ook super als je niet met een half getraind gevoel naar huis gaat. De stof die voor de meeste energie zorgt in onze pre-workouts is cafeïne of bij ons een variant hiervan zoals Guarana. Guarana is een natuurlijke vorm van cafeïne dat wordt gewonnen uit de zaadjes van de plant Paullinia cupana. Guarana is een uitstekend middel voor meer energie om uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren en om het concentratievermogen te verhogen.

Wij hebben twee producten in ons assortiment die je voor je training kan nemen als pre-workout

Liquid boost

Liquid Boost is een energieproduct dat Guarana bevat, een krachtig kruid uit Brazilië dat je een natuurlijke energieboost geeft. Elke ampul bevat maar liefst 80mg cafeïne en verbetert zowel je concentratie als je prestaties.

Boost-Gel

Een kant-en-klare gel met dezelfde eigenschappen als de Liquid boost maar dan met de toevoeging van koolhydraten en cafeïne (guarana)

Tips voor pre workouts

Hier een paar tips waar jullie wellicht wat aan hebben. Wanneer neem je je pre-workout? Het beste kan je deze 20 minuten voor je training nemen. Als je een maaltijd hebt gegeten met veel koolhydraten of vetten en daarna nog een pre-workout inneemt dan zal dit de werking vertragen en verminderen dus als het kan neem een pre-workout op een zo leeg mogelijke maag.

Tot de volgende keer!

0 Reacties

Laat een reactie achter