Slider
Schermafbeelding 2019-05-08 om 11.41.10

INFLUENCERS-PROGRAMMA

Fitshape is altijd op zoek naar nieuwe sporters en influencers om een samenwerking mee aan te gaan. Daarom hebben wij een speciaal Fitshape Influencer-programma waar aan je mee kan doen als je aan de bepaalde voorwaarden voldoet.

Het Fitshape Influencer-programma is een gemakkelijke manier om geld te verdienen met je  website, blog, sociale media of enige andere online content!

Het voordelenbereik kan oplopen tot een hoge commissie op alle verkopen die je naar onze website brengt. Je zult zelf profiteren van een exclusieve korting en een-op-een contact met ons team om te reageren op verzoeken.

We kunnen een mogelijkheid bieden om deel uit te maken van #TeamFitshape voor een toonaangevend influencer-programma.

We zullen je onderweg ondersteunen

Met een persoonlijke benadering zijn we altijd beschikbaar om met relevante onderwerpen over promotie te praten en deze te bespreken.

We kunnen toegang bieden tot onze artikelen of bepaalde gegevens om je eigen content te verbeteren om bezoekers te stimuleren en uiteindelijk conversies te genereren waarmee je kunt beginnen met verdienen.

We verwelkomen en moedigen ook aan om proactief bezig te zijn en je eigen ideeën voor promoties voor te stellen die uitsluitend op je social media kan worden uitgevoerd.

We willen samenwerken met de beste mensen in de sportwereld en tegelijkertijd meer klanten kennis laten maken met ons geweldige merk - we kijken er naar uit om met je samen te werken!

Zorg ervoor dat je voldoet aan de hier gevonden voorwaarden voordat je je aanmeldt.

Wil jij een Fitshape Influencer worden?

Ambassadeurpagina02

''Tijdens mijn training neem ik de Performance drink van van @fitshape_nl zodat mijn energie level op peil blijft''

Voor mijn training neem ik de Power & herstel shake van @fitshape_nl voor extra energie en na mijn training voor een goed herstel van mijn spieren!

Ik gebruik 1 scoop van Amino XL en de creatine ethyl ester voor de groei van vetvrije spiermassa en meer kracht.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Team01
Team02
Team04
Team05
Team06
Team07
Team08
Team09
Team11
Team15
Team13
Team14

CLUBS/TEAMS

Logo-ASTRENCIN
Logo-KAA-GENT
Logo-FC-Eindhoven
Logo-Interbratislava
Logo-Club-Brugge