Deze voedingsmiddelen werken als je een slechte slaper bent

test

Om je lichaam goed te laten herstellen na een zware work-out is goed slapen heel belangrijk. Maar niet iedereen is een goede slaper. Schaapjes tellen, insomnia noem het maar op, heel vervelend allemaal! Helemaal als je de volgende ochtend weer vroeg je bed uit moet. Wij zetten een aantal voedingsmiddelen op een rij die wellicht kunnen werken om sneller in slaap te komen.

Warme melk
Wie is er nou niet groot geworden oma’s wonderniddeltje; een warme beker melk voor het slapen gaan. Melk bevat namelijk tryptofaan, calcium, vitamine D en Melatonine en deze stoffen werken allemaal om wat sneller slaap te vatten.

Kamillethee
In kamillethee zit apigenine wat verantwoordelijk is voor slaapverwekkende eigenschappen. Al heel lang wordt Kamillethee gebruikt als natuurlijke middel tegen slapeloosheid. Hoe lekker is het ook om nog even op de bank te kruipen en helemaal relaxt te worden met een warme kop thee! 

Zure kersen en kiwi’s
In kersen zitten ook vier slaapverwekkende stoffen zoals kalium, tryptofaan, melatonine en serotine. Sowieso zijn kersen een lekkere en gezonde snack om in de avond nog te eten voor het slapen gaan. Ook zijn ze rijk aan vezels en vitamines! Kiwi is een fruitsoort die diverse slaap bevorderende stoffen bevat als melatonine, anthocyanen, flavonoïden, calcium en magnesium. Dus maak voor he

Amandelen
Amandelen bevatten een hoge dosis melatonine, een hormoon dat helpt bij het reguleren van de slaap- en waakcyclus. Bovendien bevatten amandelen ook een goede dosis magnesium en calcium, twee mineralen die kunnen helpen om je spieren te ontspannen en in slaap te vallen.

Lust je nou al deze slaapverwekkende voedingsmiddelen niet? Dan hebben wij de Fitshape Melatonine Gummies. Goed slapen betekent uitgerust wakker worden en fit aan de dag beginnen. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. De melatonine gummies van Fitshape leveren een bijdrage aan het sneller in slaap vallen!

Gerelateerde producten

1 Reactie

  1. Neil Tjonk maart 6, 2019
    Reply

    Wat ben ik blij met deze informatie zeg! Meteen opgeslagen op het startscherm.
    Dank jullie wel.

    Neil Tjonk

Laat een reactie achter