Optimaal presteren met de Before During After formula

Wil jij alles uit je training en/of wedstrijden halen met behulp van de juiste voedingssupplementen, afgestemd op jouw sportinspanningen? Studies wijzen uit dat het eten of drinken van een kleine hoeveelheid (ongeveer 50 gram) aan snel absorberende koolhydraten vlak voor een inspanning helpt om de vermoeidheid te vertragen en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Fitshape heeft speciaal voor jou en alle andere duursporters een compleet pakket ontwikkeld met een before during after formula. Deze pre, during en post workout bestaat uit onze nieuwe Fitshape sportgels. Ontdek de voordelen van de geheel nieuwe Fitshape sportgels met complete before during after formula nu zelf!

De sportgels maken het mogelijk om extreem snel en makkelijk de juiste voedingsstoffen op het juiste moment tot je te nemen!

Banner before during after webshop 05
01.

Voor: Opladen! Start met een volle tank!

Om vol energie jouw wedstrijd of training in te gaan, neem je vóór het sporten de Boost Gel in. Deze kant-en-klare gel bevat de nodige koolhydraten en natuurlijke cafeïne (guarana) die jou precies die boost van energie geven om zeer krachtig van start te gaan. Het drinken van een Fitshape Boost Gel voor de training/wedstrijd is de manier om de brandstof voorraad in de spieren te maximaliseren of te overcompenseren zodat de brandstofreserves tijdens een training of wedstrijd niet uitgeput raken. Geef je energielevel vanaf het begin een flinke boost, zodat je er direct lekker in zit! Eén boost gel bevat 80 mg cafeïne, wat gelijk is aan één kop koffie.

De sportgel neem je snel en makkelijk in en is zeer snel te verteren, waardoor de boost gel ideaal is om direct meer energie, adrenaline en dus kracht te verkrijgen. De Fitshape boost gel is geschikt voor kracht, interval en duur atleten.

Kies voor maximale sportprestaties en bestel hier direct jouw Fitshape boost gels met tropical smaak: stap 1 van onze complete before during after formula.

02.

Tijdens: Bijhouden dus bijtanken!

Je zit middenin the game, maar snakt naar een energy boost. Je moet weer nieuwe energie verzamelen voor de tweede helft en dat doe je met de Energy Gel. Tijdens je rustmoment of letterlijk tijdens het sporten, neem je de energy gel zeer snel en makkelijk in om je energielevel een flinke opkikker te geven. Bij langdurige inspanning, langer dan 1,5 uur of bij een zeer intensieve training, kan uitputting van de brandstof voorraden optreden. Het is dan de kunst om deze voorraad van koolhydraten op peil te houden. Deze koolhydraten kunnen het best in een vloeibare en snel op- neembare vorm worden ingenomen. Dit kan in de vorm van een koolhydraat rijke gel of drank zijn. De energierijke Fitshape Endurance drink en de Fitshape Energy gels zijn bedoeld om tijdens het sporten de voorraden weer snel aan te vullen.

De Fitshape boost gels bevatten snel opneembare koolhydraten en ze kunnen zonder water genuttigd worden. Ideaal dus, want jij kunt doorgaan zonder te hoeven stoppen!

De Fitshape energy gel met mango smaak is zeer geschikt voor o.a. wielrenners, hardlopers, voetballers, fietsers, hockeyers, atleten, schaatsers, zwemmers, roeisporters, ijshockeyers, basketballers, honkballers, triatlon deelnemers en nog veel meer (duur)sporters. Onze before during after formula is voor iedereen die in the game wil blijven.

03.

Na: Herstellen! Zo snel mogelijk!

Zit jouw wedstrijd of training erop? Na een intensieve training heeft het lichaam uren, zelfs dagen nodig om te herstellen. Met de Recovery Gel zorg je voor maximaal spierherstel en spieronderhoud. Deze sportgel bevat eiwitten en aminozuren en helpt bij het aanvullen van de energie die verloren is gegaan tijdens je zware inspanning. Door de juiste voedingstoffen na de inspanning te nemen kan je het lichaam helpen om sneller te herstellen en bepaalde situaties zoals blessures en vermoeidheid te vermijden Het spierweefsel, dat tijdens de trainingen beschadigt, wordt in de periode erna hersteld. Niet alleen wordt het beschadigde weefsel vervangen, maar er wordt ook extra weefsel bijgemaakt zodat het lichaam de volgende belastingen beter op kan vangen. Het lichaam gaat zich aanpassen, aan de trainingsbelasting, mits het voldoende bouwstenen (aminozuren) krijgt uit eiwitten door middel van de Fitshape Recovery gel.

Hoe eerder jij je lichaam de benodigde voedingsstoffen geeft, hoe beter jouw herstel is. De Fitshape recovery gel heeft als grote voordeel dat je de gel zeer snel wordt opgenomen door het lichaam. Je kunt de sportgel makkelijk innemen en de gel verteert snel.

De Recovery gel is de ideale bron voor snel herstel, kracht, interval en duuratleten. Kies voor maximale sportprestaties en zorg goed voor je lichaam met onze recovery gel. Ontdek alle voordelen van onze sportgels en bestel hier direct jouw Fitshape recovery gels met fruitmix smaak: stap 3 van onze complete before during after formula.

Met de Fitshape sportgels zit jij altijd op het uiterste van je kunnen. Dát is pas maximaal presteren!

Maak kennis met de ultieme duursport formule

Wil jij altijd het beste voor je lichaam en vind je zowel optimaal presteren als een volledig herstel van uiterst belang? Probeer dan onze sportgels met zeer complete before during after formula uit. Aan ieder moment is gedacht. Samen bevatten de sportgels alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, precies op het moment dat jouw lichaam die het hardst kan gebruiken om jou optimaal te laten presteren tijdens de wedstrijd. De sportgels zijn compact om mee te nemen, handzaam en licht, makkelijk open te scheuren, snel zonder water in te nemen en voorzien van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment. Ontdek het zelf en bestel de boost-, energy- en recovery gels direct online!

Ons kenniscentrum

blog–eiwitshakes

Wat is het beste moment om je eiwitshake te nemen?

Vroeger werd er altijd geadviseerd om ”direct na je training een eiwitshake te drinken”. Maar in plaats van te focussen op tijd, kun je je beter richten op welke soort eiwitten je binnen krijgt.

Lees verder
Training—borstspieren

Perfecte borstspieren (zowel voor 't oog als voor kracht)

Als je op zoek bent naar een methode om slanke spieren op te bouwen terwijl je je lichaamsvet vermindert, is er geen betere methode dan deze.

Lees verder
Voeding—smoothies

Twee smoothies die kunnen helpen met afvallen

Wij stelden twee shakes samen die je helpen met het verbranden van vet, tegengaan van honger en daarnaast de perfecte brandstof voor je workoutroutine zijn

Lees verder